Richard Kleinsman ervaringen

Ik ben iemand die geen grote fan is van verandering en ging dan ook al heel mijn leven naar dezelfde tandarts in de buurt. Echter moest ik voor het werk een tijd terug verhuizen en vanzelfsprekend moest ik dan ook op zoek naar een nieuwe tandarts. Door positieve reviews op heel wat sites besloot ik net over de grens naar het Kleinsman Dental Center van Richard Kleinsman te gaan. Voor mij was dit de ideale fit: niet al te ver van huis, een leuke website met Kleinsman.de en handige openingsuren.

Al snel moest ik een eerste bezoekje brengen na een stomme val met de fiets. Enkele tanden hadden wat schade opgelopen. Er was een hoekje af! Ik maakte meteen een afspraak met Richard Kleinsman en hij vroeg me het probleem uit te leggen. Tot mijn verbazing liet de man de keuze ook gewoon volledig aan mij over. Hij legde me alle mogelijke opties voor en gaf daar wat uitleg bij maar probeerde me nooit een bepaalde richting uit te duwen. Dat is het soort gedrag waar je bij mij heel wat vertrouwen mee kunt winnen.

Een paar dagen later was het tijd voor mijn behandeling en dat verliep vlekkeloos. De behandelende tandarts legde me bij elke stap uit wat er aan het gebeuren was en ook nadien had Richard Kleinsman nog heel wat contact met me. Dit om te kijken of er problemen waren met de behandeling en of alles naar wens was. Dat is de service dat ik zoek: jammer dat ik niet eerder op bezoek ging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *