Pure kunst

Dokter Richard Kleinsman, die denk ik de oprichter is van het Kleinsman Dental Center, is een echte tovenaar. Dat is alles wat ik kan zeggen na een behandeling bij de beste man gehad te hebben. Mijn tanden zagen er op zijn zachtst gezegd niet super uit voor ik via Kleinsman.de een afspraak maakte bij de dokter. Ik zat met gaatjes overal, afgebroken hoeken en ik had ook een implantaat nodig. In slechts enkele afspraken en een paar weken tijd heeft Richard Kleinsman mijn leven compleet veranderd.

De man is duidelijk ontzettend ervaren en is ook echt gespecialiseerd in cosmetisch werk. Dat betekent dan ook dat hij al alles heeft meegemaakt en voor elke situatie een goede oplossing kan voordragen. Dat betekent ook dat hij constant bezig is met suggesties en je een heel duidelijk beeld van het eindresultaat kan geven. Dat is dan ook iets waar ik echt van onder de indruk was bij het Dental Center: dat ze de technologie hebben om al tijdens het eerste gesprek je een 3D-model te laten zien van het mogelijk eindresultaat. Zeer indrukwekkend!

Wat de ruimte voor de behandelingen betreft: net, handig en met een leuke uitstraling. Ik heb zelfs letterlijk gevraagd waarom iedereen daar aan het glimlachen was! Ik was wel wat nerveus tijdens de eerste behandeling maar dat smolt al snel als sneeuw voor de zon weg. De tandarts legde me klaar en duidelijk uit wat er ging gebeuren, waarom dat nodig was en wat ik zou voelen. En eerlijk? Ik voelde niks! Een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *