Mijn angst voor de tandarts eindelijk overwonnen!

Vroeger, toen ik klein was, ging ik nog trouw naar de tandarts. Ik kom uit een groot gezin en wij gingen vaak met het hele gezin in een keer. Maar mijn tandarts was erg gemeen en ruig. Waarschijnlijk was hij al die kinderen gewoon zat. Maar mede door zijn harde aanpak ben ik de laatste jaren een beetje schuchtig geworden voor de tandarts, maar ik heb besloten dat ik toch weer wil gaan. Ik had namelijk meerdere gaatjes en volgens mij ook wat kronen nodig.

Professional gezocht!
Ik was op zoek naar een professioneel iemand, omdat ik echt op zoek was naar een fijne en luxe tandarts. Niet alleen wilde ik dat de tandarts heel fijn, aardig en rustig was, ik wilde ook dat de praktijk er gewoon goed uit zag zodat ik mij er meer op mijn gemak zou voelen. Ik had wat in de buurt rondgekeken maar vond niet wat ik zocht. Toen ik wat op internet rondkeek kwam ik op de praktijk van Richard Kleinsman uit op de site Kleinsman.de.

Afspraak maken
Ik had er nog een nachtje over geslapen maar ik had toch een goed gevoel bij het Kleinsman Dental Center. Ik besloot gewoon op te bellen om een afspraak te maken. Tot mijn grote verbazing kon ik in een paar dagen al terecht, iets dat ik totaal niet gewend was van mijn gewone tandarts.

Richard Kleinsman was heel aardig en wij hebben samen een behandelplan opgesteld. Ik ben hier nu bijna klaar mee en heb ook besloten weer op de vaste tandartscontrole gaan. Ik wil niet hard zeggen dat Richard Kleinsman mij van mijn angst af heeft geholpen maar hij heeft wel een flinke duit in het zakje gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *