Een nieuwe glimlach met uw origineel gebit

Uw tanden krijgen op dagelijkse basis heel wat te verduren. Eten, drinken, knarsetanden en zuren hebben een groot effect op uw glimlach. De vorm, kleur en/of textuur van uw gebit wordt hierdoor namelijk aangetast. Wist u dat dit zelfs de spraak kan beïnvloeden?

Daarom is kleinsman.de op de proppen gekomen met een revolutionaire techniek in facings. Het concept is eenvoudig, maar zeer effectief. Aan uw origineel gebit wordt er niet geraakt. Door een splinterdunne, maar oersterke, facing op uw tanden te plaatsen, wordt de oorspronkelijke staat van uw gebit hersteld. Dit kan toegepast worden op de gehele tand, maar ook op slechts een deel ervan. Zo worden afgebroken stukjes weer hersteld, scheve tanden verborgen en verkleurde plekjes verstopt. Dit is dus ook een oplossing voor mensen die geen beugel willen dragen. Het is een unieke techniek die enkel door specialisten met jarenlange ervaring, zoals die van kleinsman.de, kan worden uitgevoerd. Zo kan u weer met uw originele glimlach door het leven gaan.

Bij kleinsman.de bent u bovendien geen nummer, iedereen wordt apart behandeld. Dit moet ook, aangezien elke patiënt en glimlach uniek is. Daarom kunt u een afspraak maken voor een kosteloze intake. Op deze manier kan dit tandheelkundig centrum bepalen wat er precies moet gebeuren met uw gebit en hoeveel dit zal kosten. Het kan zeker geen kwaad om dit eens gratis te bekijken.

Boek dus snel een afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *