Algemeen gesproken de beste ervaring die ik al heb gehad bij een praktijk!

Een paar weken geleden werd ik wakker met geweldige tandpijn. Ik was al drie jaar niet meer naar de tandarts geweest door eerdere, slechte ervaringen en moest nu op zoek naar eentje. De kinderen van een vriendin van mij gingen naar het Kleinsman Dental Center en ze stuurde met de website Kleinsman.de door voor een afspraak te maken.

Ik belde hen op om mijn situatie uit te leggen en tot mijn grote verbazing mocht ik meteen langs komen voor een intake gesprek. Snel werd tijdens het intake gesprek duidelijk dat er wel wat ingrepen nodig waren om pijnvrij door het leven te gaan en die werden stuk voor stuk met mij besproken. De tandartsen bij het Kleinsman Dental Center namen de tijd om mij de opties uit te leggen en ook alle vragen die ik had te beantwoorden. Ik voelde mij dan ook een deel van het proces en dat gaf me wel vertrouwen. Er werd me zelfs uitgelegd wat de financiƫle opties waren om toch maar wat geld te besparen. Super!

Het maakt me dan ook blij om te kunnen zeggen dat de behandeling goed gegaan is en ik geen last meer heb van mijn mond. Voor mij was het geduld dat ze bij het Kleinsman Dental Center voor me hadden echt complimenteerbaar en ik zou het centrum dan ook durven aanraden aan iedereen die iets aan zijn of haar gebit moet laten doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *